Dyson Supersonic

A Dyson Supersonic a minőség élén

Dyson Supersonic
Dyson Supersonic

Amikor valaki hajszárítót vásárol, akkor 10 ezer Forint alatt szokott maradni. A Dyson Supersonic első különlegessége az ára, mivel 100 ezer Forint felett van. Elsőre ez ijesztően hat és bizonyára sokan visszalépnek, de érdemes kicsit utánajárni a miérteknek. Mit tud a Dyson, amit a többi márka nem?

Ezek a modern hajszárítók gyorsan dolgoznak, extrém hőhatás nélkül és különböző hajtípusokkal is megbirkóznak. Másodperceként negyvenszer méri a hőmérsékletet és folyamatosan szabályozza ezt. Ezzel biztos csillogást érünk el anélkül, hogy a hajunk károsodna. A vásárolt csomag többféle fújófejet tartalmaz, így könnyedén tudjuk formálni a hajat és fixálni is, éppen olyanra, mintha a fodrásztól lépnénk ki.

Sokan feleslegesnek tartják ezeket az óvintézkedéseket, pedig a hajkoronának ugyanúgy szüksége van a külső segítségre és ápolásra, amit jelenleg csak a Dyson Supersonic ad meg ebben a minőségben. Ha egyszer kipróbáljuk a szárítás új formáját, akkor soha többé nem akarunk visszatérni a hagyományos megoldáshoz.