Don Papa Rum

A Don Papa Rum egzotikus íze

Sajnos nálunk nincs mindennap nyár, mint ennek a remek italnak az őshazájában. Viszont most mi is megtehetjük, hogy belekóstolunk egy kis karibi hangulatba a Don Papa Rum által. Ami első ránézésre szembetűnő lehet, az nem más, mint a sötét színe.

Ez már önmagában a minőségre utal, hiszen minél idősebb a Don Papa Rum annál sötétebb árnyalatban pompázik és ennél fogva zamatosabb ízvilágot képvisel. Érdemes apró kortyonként kóstolgatni és felfedezni benne a különféle ízeket.

Enyhe vanília, némi fahéj, parányi füstös íz, tökéletesítve a rumokra jellemző jellegzetes aromával. Éppen emiatt, a Don Papa Rumot önmagában érdemes fogyasztani, bár koktél alapanyagként is megállja a helyét.

Egy finom szivar társaságában kitűnő italnak számít, ami hamar fellendíti a beszélgetéseket és nem utolsósorban kellemes hangulatot teremt a felek között. A Don Papa Rum elkészítésekor gondosan odafigyelnek a felhasznált alapanyagok minőségére. Az elkészítési eljárás szintén követi a tradíciókat. Ez pedig összességében egy kiemelkedő italt eredményez.