A Ciroc Vodka különleges ízei

ciroc vodka
Ciroc Vodka

Alapvetően a vodkának semmilyen íze és illata nincs, éppen ezért használják olyan előszeretettel koktélok alapanyagaként. Azonban a Ciroc Vodka megalkotói gondoltak egyet és olyan különleges ízesített termékeket dobtak a piacra, amelyeknek önmagukban is magas az élvezeti értékük.

Például van almás, mangós, ananászos, grapefruitos és vaníliás Ciroc Vodka is, ami egyébként négyféle szőlő lepárlásával készül. Bár ezeket is lehet koktélokba használni, de érdemes tisztán megkóstolni, mert nem mindennapi élménnyel gazdagodhatunk. Sőt, a Ciroc Vodka ajándéknak is kiváló, hiszen nemcsak az egyedi íz-világ, hanem a designos külső is azonnal elnyeri minden alkoholt kedvelő tetszését.

Válasszon a trendi üvegekbe zárt nedűk közül és lepje meg valamelyik ismerősét egy ilyen nagyszerű itallal, amit igény szerint többféleképpen is fogyaszthat a megajándékozott személy! Biztosra veheti, hogy őszinte mosoly lesz a hála bármelyik Cirok Vodka változatért, nemcsak akkor, amikor kinyitja a csomagot, hanem akkor is, amikor belekortyol!