baba overál

A baba overál nélkülözhetetlen a téli időszakban

A téli időszakban a hideg miatt alaposan fel kell öltöztetni a kisgyermekeket, a megfázás elkerülése érdekében. A baba overál ideális viselet ilyenkor, hiszen a kicsi egész testét szavatoltan melegen tartja. A pindurka.hu webáruházban számos ilyen ruhadarab áll az érdeklődők rendelkezésére, fiús, lányos és nemileg semleges színekben, mintázatban. A baba overál modellek szinte kivétel nélkül kapucnival vannak ellátva, így a fej védelme sem jelent gondot. Vastag anyagból készültek és béleltek, valamint a megfelelő méretet eltalálva kényelmesek is.

Egyes típusok wellsoft anyagból készültek, ami 100 százalékban poliészter. A vízálló változatok csapadékos időben is megvédik a kicsit úgy a hidegtől, mint a nedvességtől, de még a széltől is. Némelyik fajta néhány mozdulattal babazsákká alakítható, ami hálózsákként is kiválóan funkcionál. A divatos baba overál nem hiányozhat a legkisebbek ruhatárából, akár telelésre is el lehet vinni a kicsiket a kesztyűvel ellátott darabokba öltöztetve.

A rugdalózó igazán a praktikus öltözet a legkisebbeknek

A kisgyermekek örökmozgók, nem mindegy, hogy milyen ruhadarabot ad rájuk a szülő, mivel a nem megfelelőek sajnos könnyen lecsúsznak róluk. A rugdalózó az optimális választás és ebből kifolyólag széles körben népszerű, mivel nincs szükség zoknira, kisnadrágra, szoknyácskára és felsőkre, elegendő ez az egy ruhadarab, ami garantáltan védi a kicsi testét hempergés, kúszás-mászás közben is.

Ez a praktikus viselet többféle kivitelben lelhető fel a webshopban, legyen szó fiús vagy lányos rugdalózó változatról, de vannak itt unisex modellek is, amelyeket mindkét nem viselhet. A kényelmes ruhadarab már újszülött kortól is ráadható a babára. A nyári változatok könnyű, légáteresztő és nedvszívó pamut anyagból készültek, hogy az izzadás ne jelentsen problémát a gyermek érzékeny bőrének. Az átmeneti időszakra a kissé vastagabbak javasoltak, a bélelt változatok pedig télen ideálisak. Ugyancsak hidegben ajánlottak a rugdalózó hosszú ujjú kivitelek.