Vetőmag szaporítás és forgalmazás Magyarországon

766110_52041338[1]A termények és takarmány alapanyagok elvárt termékbiztonsága alapvető fontosságú. Ha jó minőségű vetőmagok kerülnek a termőfölbe, akkor a termés is garantáltan jobb, gazdagabb lesz. Ez amiatt is fontos, mert gazdaságilag csak így tud egy mezőgazdász talpon maradni. Cégünk ebben segít: minőségi vetőmagokat szaporít és forgalmaz egész Magyarország terültén. Aki a http://www.vetomag.hu/ oldalra látogat, megbizonyosodhat arról, hogy széles fajtakínálattal rendelkezünk és mind emberi fogyasztásra, mind takarmánynak való növények termesztésére is biztosítani tudunk kiváló minőségű vetőmagokat. Az őszi búzafajták közül a Buzogány Gaspard őszi búza vetőmagot forgalmazzuk, az őszi árpafajták között pedig megtalálható a Replic, a Boreale és a Siberia. Minotaur őszi káposztarepce vetőmagunk mellett pedig Járó Arany őszi réparepce vetőmag is kakpható kínálatunkban. Rendszeresen felkeresnek bennünket lucerna, napraforgó és somkóró vetőmagokért is, természetesen ezeket a kéréseket is teljesítjük.

Cégünk fehér és vörös köles vetőmagot is szaporít, valamint rendelhető tőlünk Tátra tritikálé valamint Dr. Kalmár féle tönköly vetőmag is. Természetesen kínálatunk sora itt még koránt sem ér véget. Foglalkozunk ugyanis virágmagok forgalmazásával is, hiszen a Virágmag Kft-vel együtt működünk. Ha Ön úgy érzi, valami miatt eddig nem volt egyik éve sem gazdaságos, sikeres, akkor próbálja ki vetőmagjaink.

Lehet a gazdagabb termést nyújtó magok eredményesebb éveket hoznak. Szerződést természetesen kötünk, a megállapodás részletei pedig megegyezés alapján rögzülnek. Bármilyen kérdése adódik, keresse fel munkatársainkat, hiszen minden választ megadnak.