UNIQA utasbiztosítás a felhőtlen nyaralás érdekében

UNIQA utasbiztosítás

Egy külföldi utazás nagyon sok veszélyes élethelyzetet hozhat magával, mellyel itthon nem találkozunk. Előre is tudunk gondolni az ilyen nem várt esetekre, ha kötünk egy nagyszerű UNIQA utasbiztosítást. Ilyenkor a kisebb baleseteket költségeit teljesen megtéríti az alapcsomagként megkötött UNIQA utasbiztosítás.

Mindig figyelni kell, hogy milyen csomagot kötünk, hiszen ennek a tartalma határozza meg azt, hogy milyen esetleges egészségügyi ellátás számláját vállalja be a biztosító cég. Ha csak alapcsomagot kötünk, akkor a legalapvetőbb esetekre kell gondolnunk, ami egy megfázás, lábsérülés ambuláns ellátása.

Természetesen csomagra is lehet kötni UNIQA utasbiztosítás, amivel az értékesebb személyes tárgyainkat tudjuk bebiztosítani. Egy laptop vagy valamilyen más értékes csomagunk elvesztése a reptéren nagyon sok utasbiztosításban benne foglaltatik automatikusan, de előtte mindenképpen utána kell járni.

Az UNIQA utasbiztosítás megkötését el lehet már végezni akár otthonról is. Ha személyesen szeretnénk elintézni nyaralásunkhoz vagy síelésünkhöz az UNIQA utasbiztosítás igénybe vételét, akkor menjünk el a lakóhelyünk szerinti legközelebb biztosítási irodába és ott egy pár perc alatt már meg is tudjuk kötni.