Kartc.hu: Tehetségkutatók, valóságshow, bulvár hírek

Tehetségkutatók és Valóság-showk a köbön

2012-et írunk. Hihetetlen, hogy mi minden megtörtént már ebben az évben, és megdöbbentő, hogy jelenleg is mennyi féle szórakoztató tv műsor fut. Az x-faktronak vége szakadt, de jön ősszel a 3. széria, nem kis népszerűséget hozva magával. A Való Világ is lement – melyet kissé el is húztak.. -, nyertese VV Attila lett. Jelenleg is fut a Megasztár, a legújabb valóság-show pedig ismét az Éden Hotel második évadja.

Megasztár feat Csillag Születik

A Megasztár nagy konkurenséről még szót sem ejtettem, ami a Csillag Születik, és idén hihetetlen nagy robbanással indult el. Ez részben köszönhető Puzsér Róbert, szigorú kritikusnak, részben pedig az RTL Klub által összevágott adásoknak. Bár a Megasztár előbb indult, és már javában ment az élő adás, amikor a Csillag Születik startolt, mégis nézettsége alul maradt. Ez már a korábbi szériában is megfigyelhető volt, kérdés, hogy miért erőlteti tovább a TV2. No persze minden a pénzen és az ötleteken múlik, talán még a megából is lehet jót csinálni.

Paradicsom az Édenben..

Szerencsére nem üti egymást a 2 verseny, így mindenki mindkét műsort tudja nézni. A megasztár pénteken esténként, a csillag születik pedig szombatonként látható a tv képernyőkön.

Éden Hotel 2.
Éden Hotel 2. - Az induló 10-es csapat..

A hétköznapokra is akad szórakozás, hiába lett vége a való világnak, az éden hotel, a mexikói paradicsomba beköltözött fiatalokkal hétfőtől csütörtökig rendületlenül fut.

Az Éden Hotel 2. szériája igen jól indult, nagy népszerűségnek örvendett, talán még nézettebb a tv2 tehetségkutatójával szemben is. Köszönhető ez a váratlan fordulatoknak, hiszen a hotelben bármi megtörténhet és senki sincsen biztonságban.