Stílusosság a díványról nézve

Figurális vászonképek
Figurális vászonképek

Egyre többen fektetnek hangsúlyt arra, mennyire egyedi otthonuk, mennyire különleges, valamint mennyire adja vissza tulajdonságaikat, egyéniségüket. Van, aki az illatos gyertyákban látja vissza stílusát, van, aki gyöngyökből készült függő díszekben. És van, aki vászonképekben. A vászonképek több okból kifolyólag is hasznosak, praktikusak. Témáját tekintve bármi lehet, s nem csak saját célra lehet készíttetni vagy vásárolni kész vászonfotókból, hanem ajándékként rendelni is. Visszaadhatja egy szép festmény jegyeit is, de készülhet akár egy jól sikerült családi fotó alapján is. Így tehát mosolyoghat, ránk a falról miközben a díványon ücsörgünk akár gyermekünk is a tavalyi nyaralásról, akár a sejtelmes Mona Lisa.

Ha ilyen fali vászonképre volna igényünk, rendelni lehet vagy vásárolni a készekből, méghozzá a http://www.ovardesign.hu/ oldalon keresztül. Az árak nagyon kedvezőek, még akkor is, ha kissé rafináltabb fali képet választunk. Ugyanis van egy darabos vászonfotó is a kínálatban, de van több darabos is, melyek együtt alkotnak egy teljes képet, ugyanakkor szépen fedni tudják akár az egész falat is.

Ha családanya szemszögéből is nézzük a dolgot, akkor az ilyen több darabból álló fali vászonképek a gyerekszoba falain látható hibákat, rongálásokat is jól tudják takarni. Mindenképp érdemes átnézni az Óvár Design kínálatát, mert több száz típusú képből és festmény alapján tudnak megfelelő méretű vászonfotót készíteni.

Az oldalon található egy csúszka is, amivel be lehet állítani, milyen árban is szeretnénk vászonképet készíttetni vagy rendelni. Alatta pedig az egyrészes vagy többrészes opciót is ki lehet választani a további szűkítés érdekében.