Reklámajándékos Karácsonyt!

Céges karácsonyi ajándékok mindenkinek!
Céges karácsonyi ajándékok mindenkinek!

Cégvezetőknek a Karácsony közeledtével elég nehéz dönteni, hogy a céges karácsonyi ajándékozáshoz voltaképp milyen termékeket használjon fel. Egész biztosan örök kérdés marad: olcsón megúszni, és mégis örömet szerezni! Ehhez pedig olykor semmi másra nincs szükség csak egy kis kreativitásra! Karácsonyi ajándékozáshoz nyugodtan lehet a humorhoz fordulni segítségért, és olyan céges reklámajándék készítést kérni, amivel fel lehet dobni a munkatársakat!  A Karácsony köthető a Mikuláshoz a céges logóval hímzett piros harisnya vagy Mikulás sapka, amit a karácsonyi partin mindenki visel, könnyen összekovácsolja a munkatársakat! Hisz egyazon vállalkozásban, cégnél dolgozókat mindig csapatként érdemes kezelni, akikben ezt az összetartozást újból és újból meg kell erősíteni, főleg ünnep közeledtével.

Azonban, ha mégis komolyabb, hangulatos céges karácsonyi ajándékra gondolunk, érdemes bevetni a gyertya szetteket, illatosított gyertyákat, és az Adventhez, a karácsonyi melegséghez köthető termékeket választani.

De nem elvethető gondolat egy díszdobozba csomagolt elegáns tollkészlet, ékszer, karácsonyi papírtáskában átadott díszes bortartó, karácsonyfa dekoráció.

Webáruházunkban széles választéka várja az érdeklődőket azon termékek iránt, amelyeket az ünnep előtt, és az ünnepre is fel lehet használni. Mindegyik terméket csak nagy tételben tudunk emblémázni, a terméktől függően megtörténhet, hogy a minimális rendelés 10 db, de ez lehet minimálisan 50 db is, ha épp néhány Ft-os szóróajándékról van szó. Az emblémázási eljárások annak függvényében változnak, hogy épp milyen termékről beszélünk, textil, fa, papír, műanyag, bőr, fém, de minden esetben a költséghatékonyság és a minőség párosításával készülnek a karácsonyi reklámajándékaink is.