Pályázatírás segítséggel

Complex Cégcsoport
Complex Cégcsoport

Hazánkba az Európai Unióba történő csatlakozását követően, a vállalkozások és a különböző szervezetek számára új lehetőségek nyíltak meg. Ezek lennének a pályázatok. Azonban gyakori, hogy sokan félnek ezzel élni. Az ok pedig a szigorú ellenőrzés. Akik már írtak pályázatot, azok mindig elmondják, hogy milyen terjedelmes beszámolókat kellett elküldjenek, illetve hogy az utolsó forintig el kell számolni. Ez a tény sok mindenkit visszariaszt. Pedig alapvetően remek pénzszerzési lehetőség. Az EU nem ad hiába anyagiakat senkinek. Valahol visszatérül neki, például az adókból. Az környezetvédelmi beruházások kapcsán nemcsak a beruházás visszatérésére gondolnak, hanem konkrétan arra is, hogy a természetet védeni kell. Éppen ezért több öko-pályázat is van.

 

Ha fél belekezdeni, ha szeretné, hogy szakemberek segítsenek, akkor igényelje a Complex Cégcsoport szolgáltatásait. A vállalat kilenc gazdasági társaság konzorciumából jött létre. Az alapító és vezető cég a Complex Jog-Ász Ügyviteli és Szolgáltató Kft., mely alapvetően jogi és üzletvezetési szaktanácsadással, illetve szerződések elkészítésével és megkötésével foglalkozott. Ezzel egy jelentős cég jött létre az Észak-Alföldön. Több sikeres pályázaton is dolgoztak már. Leginkább telephelyfejlesztés, turisztikai beruházás, ökoturizmus attrakciófejlesztés kapcsán segítenek. Ehhez társulnak még a különböző non-profit cégek igényei, hisz számos beruházás valósul meg így. Az EU az ilyenek dolgokra is nagy hangsúlyt fektet.

A Complex Cégcsoport nemcsak megírja a pályázatot, de a projekt befejezésig jelen van, segít, tanácsokat ad és az esetleges problémák esetén egyből intézkedik. Pontos adminisztratív és papírmunkát végeznek. Az illető vállalat vezetője és munkásai nyugodtan foglalkozhatnak az őket érintő ügyekkel, ezen részét a Cégcsoport elintézi. További részletes információkat a http://www.projektcsoport.hu/ oldalon lehet olvasni.