Költözzön a belváros újépítésű lakásainak egyikébe!

Belváros újépítésű lakás
Belváros újépítésű lakás

Elege van már abból, hogy reggelente órákba telik elvinni a gyermekeket iskolába, majd beérni a munkahelyére? Szintén be kell utaznia a belvárosba, ha egy igazán jó étterembe, vagy akár moziba menne? Van megoldás a problémájára! Költözzön be Budapest szívébe, ugyanis a belváros újépítésű lakás terén számtalan lehetőséget kínál.

Így nemcsak közelebb kerül a főváros minden fontos helyszínéhez, de egy olyan környéken is élhet, amelyik egyszerre modern, nyugodt, de mozgalmas is. A Corvin sétány lakóépületei mindezeket teljesítik. Modern, mert alig néhány éve kezdtek hozzá annak a városmegújítási tervnek, aminek keretei között felépült többek között a Cordia Sun Resort társasház és jelenleg is épül a Cordia Park Residence lakóépület.

Az előbbibe akár azonnal is beköltözhet, ám ha csak a távolabbi jövőben tervez költözést, akkor az utóbbi javasoljuk Önnek. A modern épületeket a sétányon végighúzódó zöldövezet díszíti és teszi lakhatóbbá, kedvelhetőbbé a környéket. A lakóházak magas biztonsági faktorral rendelkeznek, így az otthon és a lakástól távol töltött idő egyaránt nyugodtan telhet el, nem kell aggódni a belvárosi újépítésű lakásának biztonsága felől. Ennek ellenére a környék igen mozgalmas, mintha csak egy kis város lenne a nagyvárosban. Üzletek, pláza, kávézók, éttermek kaptak helyet a sétányon, ahová bármikor betérhet egy kis vásárlásra vagy pihenőre. Számtalan szórakozási lehetőséget is kipróbálhat a környéken, gyermekei is biztosan jól fogják érezni magukat a főváros ezen barátságos szegletében. Ezért is érdemes a belváros újépítésű lakásainak valamelyikébe beköltöznie a családjával. Egy másik előnyös jellemzője a környéknek, hogyha esetleg nem gyalog vagy autóval menne munkahelyére, néhány percnyi sétával elérheti a legközelebbi villamos- és metrómegállót. Így valóban egyszerűbbé válnak mindennapjai, ha beköltözik a belváros újépítésű lakásába. Szép, tágas és modern lakások ajánlatai várják Önt weboldalunkon, ahol igényeire szabottan választhatja ki az Önnek és családjának a leginkább megfelelő lakást!