Katalógus nyomtatás cégek számára

Katalógus nyomtatás
Katalógus nyomtatás

Ha van egy vállalkozása és szeretne a termékekről egy kis kiadványt összeállítani, amelyet átadhat az ügyfelek részére, akkor készíttesse azt el, a nyomda11 cégénél! A honlapon prospektus nyomtatást vehetünk igénybe bármilyen tételben. Nincsen alsó mennyiségi határ a katalógus nyomtatási szolgáltatás igénybe vételének. A katalógus nyomtatás olcsón igényelhető. Pár darab prospektus megrendelésének nem igazán van értelme, főleg, mivel a kis mennyiségű megrendelésnek aránylag nagy szállítási költsége van. A honlap valójában úgy működik, mint egy webáruház. Nem kell személyes kapcsolatot felvennie ahhoz, hogy prospektus nyomtatási szolgáltatást igénybe tudjon venni.

Megrendelését teljesen a saját igényei szerint tudja leadni. A honlapon találhatóak sablonok is, amelyek megkönnyítik az egyedi prospektusok megtervezését. A rendelés leadásakor beállíthat bizonyos opciókat is, így pl. ki lehet választani a papír típusát. A katalógusokat és prospektusokat általában nem a hagyományos, hanem valamilyen fényesebb papírra szokták készíteni, mert azokon a fényképek és a különféle ábrák sokkal mutatósabbak. A katalógus nyomtatás minden cég számára nagy segítség, hiszen ez a kis füzetke fogja bemutatni a cég termékeit, szolgáltatásait. A vásárlók azt is figyelik, hogy egy-egy prospektus milyen stílusban van elkészítve. Idetartozik maga a füzet anyaga, tapintása.

A katalógus színvilága, valamint betűstílusa, hogy mennyi adatot tartalmaz a termékekről. A katalógus nyomtatás során arra kell nagyobb figyelmet fordítani, hogy maga a prospektus kellőképpen sok adatot tartalmazzon. Legyen ízléses, ne túlzsúfolt, mégis információt adjon át.