Kábel TV előfizetést mindenkinek!

Analóg kábel TV az Inviteltől
Analóg kábel TV az Inviteltől

A televízió nagyon is meghatározza életünket, az év elején végzett felmérés szerint egy átlagos magyar felnőtt közel négy és fél órát néz TV-t, ami nem nevezhető extrém soknak, ha azt vesszük, hogy ez rendszerint a munka utáni időre esik.

A televíziózás ma már szinte mindenütt elérhető, és jelenleg az Invitel jóvoltából a kábel TV előfizetés az egész országban nézhetővé válik. Mivel ez az egyik legolcsóbb szórakozási lehetőség, így kár lenne bárkinek is kihagynia ezt a remek ajánlatot, akinek még nincs kábel TV-je, annak érdemes elgondolkodni, miért éri meg az Invitel analóg csomagjaiból válogatni.

Legtöbben azért félnek az analóg kábeltelevíziós adásoktól, mert zajos a kép, rossz a hangminőség, vagy épp a képtől el van csúszva a hang, ami szintén élvezhetetlenné teszi az esti szórakozást. Szerencsére az Invitel által nyújtott kábeltévés szolgáltatás során ilyesmiről szó sincs!

Sőt! A megrendelők kifejezetten kiváló kép –és hangminőséggel találkozhatnak, a csomagban regionális és helyi tévécsatornák is helyet kapnak, így akik saját körzetükben, városukban, megyéjükben szeretnének tájékozódni, nem maradnak le semmiről! A televízió csatornák mellett rádiócsatornákat is találhatnak, amit munkavégzés közben, amikor nincs idő filmet vagy műsort nézni, a rádiót nyugodtan lehet hallgatni.

Akinek több készüléke van otthon, annak is kiváló választás lehet, mert a kábel TV adás egy háztartáson belül több készüléken is elérhető! Így a család minden tagja a számára szórakoztató műsort nézheti, a maga privát szférájában.