Itt a nyár, kezdődnek a bulik

Lassan vége a tanévnek, és kezdődik a láztól, kánikulától forró, bulis nyár. Van aki elutazik külföldre, van aki kibulizza magát a Balatonon, illetve van aki otthon teremt a nyári éjszakákban bulis hangulatot haverjaival. Én is így fogok tenni, bulit buli hátára halmozok, saját településemen. Itt vannak a barátok, a bográcsos csak kis „előjátéka” lesz a hangulat megalapozásának, a jóllakott has és a hideg sör, a finom bor után jöhet a zene, a tánc, egészen hajnalig!

A társaságot nem nehéz összerázni, mindenki hoz egy-két dolgot, cserébe pedig jól fogja magát érezni egészen a nyár végéig. Találtunk egy jó kis webáruházat, led szalagokat lehet itt vásárolni, olyan színben, amilyenben csak akarod. Olyan, mint amikor karácsonykor az amerikaiak égővel rakják tele a házukat kívül-belül.

Csakhogy mindez a parti-szobában lesz elhelyezve, hangulatossá téve a szobát egy jó bulira. Emellett találtunk a barátaimmal egy jó kis oldalt arra is, hogy felfrissítsük zenés repertoárunk, így a legújabb nyári slágerekre is rázhatjuk magunkat a félhomályban.  Néha benézünk a helyi klubokba is, itt eszméletlen jó a hangulat akkor, ha nem tudsz megtölteni egy házat partizó fiatalokkal. Csini csajok, szexi pasik, mindenki keres valakit, és jobbik esetben nem egyedül megy haza…

A fiatalság egyenlő a partival, a bulizással, neked sem szabad kihagynod. Természetesen az otthoni, ledszalagos megvilágításban, számítógép-zenével ellátott házibuli nem csak a tinik körében érdekes, hiszen a 20-30 éves korosztály is szívesebben adja ki a gőzt szabadságuk idején vagy munkáshetek végén egy baráti társasággal valamelyik cimbijüknél. Záróakordként csak annyit mondanék, mint a felkapott LMFAO együttes: „Party rock is in the house tonight ”, szóval bulira fel, fiatalok!