Hatékony könyvelés a Zorigoval

Profi szintű könyvelés
Profi szintű könyvelés

A könyvelés sokkal bonyolultabb tevékenység, mint azt gondolnánk. Bár a háztartások többségében is zajlik némi könyvelés (bevételek és kiadások figyelése, beosztása, nyilvántartása), a céges könyvelés teljesen más kalap alá kerül. Aki nem ért a könyveléshez, még az előkönyveléshez sem, annak sokkal jobb, ha mindezen teendőket megbízható, tapasztalt szakemberre bízza. A Zorigo könyvelőiroda előnye elsősorban abban rejlik, hogy mind Budapesten, mind vidéken működtet 2-2 irodát, fogad online is dokumentumokat, szkennelt számlákat és táblázatokat, sőt, igény szerint házhoz is megy az archiválandó és elkönyvelni kívánt dokumentumokért.

Az alkalmazottak rutinosak, tapasztaltak, több éves szakértelemmel rendelkeznek nem csak könyvelés, hanem adó- és pénzügyi tanácsadás, hatóságok elleni képviselet, bérszámfejtés és cégalapítás terén is.

Egy jó könyvelő tudja, hogy vannak olyan kiadások és számlák, amik leírhatók a cég számára. Ez teljes mértékben törvényes, persze minden könyvelő tisztában kell legyen, hogy hol a határ. A mi könyvelőink adóoptimalizált könyvelést készít, a hatályban lévő törvényeket betartva. Odafigyel a részletekre és tanácsot ad pénzügy terén is.  A http://zorigo.hu oldalon bárki utánanézhet annak, hogy milyen szolgáltatásokat nyújt a könyvelőiroda.

Abban az esetben, ha valaki új vállalkozásba kezd, szintén tanácsot kérhet a Zorigo könyvelőirodától. Mivel rutinosan mozognak a cégalapítással kapcsolatos tudnivalók és teendők terén, segíteni tudnak az ideális vállalkozási forma kiválasztásában, a témakör megválasztásában, valamint a Cégbíróság felé benyújtandó iratok összeállításában.