Fontos kritériumok a focis online fogadásoknál

A focimeccsekre való tétek megadása mindig körülményes és átfontolt gondolatokkal jár, mint előzmén. Informálódnunk kell arról, hogy a csapatok hogy állnak erőnlét vagy épp egészség szempontjából. Mielőtt fogadnánk, mindig tanácsos az, hogy megnézzük a csapatokban a sérüléseket. A bookmaker is az odds-okat nagyon sok idővel hamarabb megadja, mint mielőtt az megkezdődne és így nincsenek mindig napirenden a csapatok aktuális helyzetével, sérültjeivel sem.

Nekünk, mint a sportfogadás alanyainak, itt hatalmas előnyünk van, hisz ha figyelmesen olvasgatjuk az interneten a legújabb információkat, akkor máris többet tudunk egy mérkőzésről,  mint a bookmaker vagy a fogadóiroda, de ha kitűztünk egy célt, akkor azt ne hagyjuk abba, vigyük végig, ne befolyásoljon a csapatban egy sérülés. Ha például nagyon sok játékos beteg, sérült lesz egy csapatban akkor arra a meccsre ne fogadjunk, főleg, ha a kidőlt játékosok, kulcsfontosságú szerepet játszanak a csapatban és a cserejátékosok nehezebben találják az összhangot a többiekkel. Ugyanígy figyeljünk a vírusos betegségekre is. Télen gyakran megtörténhet, hogy a fél csapat vírusos beteg.

Mitől függhet még a focimeccs? A futballmérkőzés kimenetele függ nagyon sok esetben a meccs típusától is: nemzetközi mérkőzés, kupa, bajnoki mérkőzés, vagy épp egy barátságos. A nemzeti kupák kimenetelét nagyon nehéz eltalálni, főleg a ligakupákat.Angliában a ligakupának van jelentősége, de német, francia, spanyol és olasz nagy csapatok ritkán fordítanak hangsúlyt a ligakupákra. Nem utolsó sorban legyünk figyelmesek a kupadöntőknél is. Miért? Mert annak ellenére, hogy a média biztos győztesnek jegyez el egy nagyobb csapatot, ne felejtsük el azt, hogy ez egy kupameccs és minden megtörténhet.Nemzetközi mérkőzéseket sokkal könnyebb eltalálni, mint a kupa vagy a bajnoki meccseket, ezt rengeteg statisztika is alátámasztja.Nemzetközi barátságos mérkőzések gyakran döntetlennel végződnek, míg fontos nemzetközi tétmérkőzések ritkán fejeződnek be vendég győzelemmel.

 

https://hu.betclic.com/content.aspx?pagecode=spo_sportfogadas