Biztonságtechnika mesterfokon

Maximális biztonság!
Maximális biztonság!

Bele sem gondolunk, mi minden számíthat olyan értéknek, mait széfben érdemes tárolni a biztonság kedvéért. És abba sem gondolunk bele, hogy a biztonságtechnika termékei milyen széles skálán is mozognak. Számos irodában van szükség például bútorszéfre, ahol egyenként akár 1 millió forint is tárolható, viszont a nap zárta után ezek a pénzösszegek már fali széfbe vagy falba beépített páncélszekrénybe kerülnek. Azonban széfre nem csak akkor van szükség, ha nagy pénzekkel dolgozunk nap, mint nap. Érdekességképp elmondjuk, vannak olyan kódolható iratszekrények is, melyekben gyárak, éttermek vagy különféle élelmiszergyártók tartják az eredeti, úgynevezett titkosított recepteket.

Előírásoknak megfelelően például a fegyvereket is biztonságosan, elzárva, fegyverszekrényben kell tartani, megelőzve ezzel a baleseteket is. A különféle széfek nagyon népszerűek mind a cégek, mind a gyárak, de még a magánszemélyek köreiben is, de például a  weboldalon amellett, hogy hagyományosnak mondható széfek találhatók, be lehet itt szerezni a digitális kijelzőkkel ellátott változatokat is.

A széf nagykereskedelem kínálatában a kulcsos és kóddal működő bútor- vagy fali széfek, valamint irat- és páncélszekrények mellett zárható postaládák is találhatók, vagy a biztonságtechnika körébe tartozó digitális ajtókitekintők. Egy szó mint száz, ami egy ember számára értéknek minősül (pl. pénz, arany, irat, recept, de akár az élet is), azt biztonságba lehet helyezni a korábban említett széf nagyker mintegy 2000 termékének valamelyikével.

Természetesen a sok termék áttekintése nehézkes volna, így egy remek szűrőmotor segít pontosítani a választékot aszerint, hogy milyen árfekvést keres egy vásárló, esetleg milyen anyaga legyen, tűzálló legyen-e, vagy mivel nyíljon (pl. elektromos zár, ujjlenyomat olvasó, kulcsos zár). A neves márkák között az 1943 óta ismert YALE termékek is megtalálhatók, melyek mindeddig maximális biztonságot és tűzállóságot biztosítottak azoknak, akik bíztak a minőségükben.

Ha szeretné jobban megismerni a széftípusokat, szeretne utánanézni annak, hogy az Ön részére melyik páncélszekrény vagy széf lenne az ideális választás, esetleg tájékozódni szeretne a jelenlegi akciókról, akkor javasoljuk, hogy időzzön kicsit el honlapunkon. Cégünk előnye az is, hogy egyes termékeire ingyenes a kiszállítás is.