Akciós 5 csillagos szálloda Debrecen centrumában

dbHa Debrecenbe készülsz és nem tudod még, hogy hol is lenne a legelőnyösebb megszállni, akkor ne keresgélj céltalanul az interneten, hiszen most egy olyan ajánlattal állunk eléd, amely garantáltan levesz a lábadról az első néhány pillanat után. Konkrétan egy szállodát szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, amely minden olyan eszközzel és jellemzővel el van látva, amely a nyugodt pihenésedet biztosítja.

A Hotel Divinus Debrecenről van szó, amely egyben egy wellness hotel is, hiszen számos lehetőség nyílik számodra, hogy ott ellazulhass. Többféle szobával várunk ott Téged, így nyugodtan kiválaszthatod számodra azt, amely a legnagyobb kényelmet biztosítja, melyet 3 különböző stílusú igénybe vehető szoba által kínálunk fel Neked. Divinus superior, Divinus Deluxe és az Executive lakosztály az, amelyek közül csak rá kell mutatnod az egyikre és máris azt meg is kapod. Kicsit kitérve a relaxációs részére az ajánlatunknak, fontos megemlítenünk azt, hogy nem csak egy medencével várunk Téged, hiszen az nem is lenne hozzánk – egy 5 csillagos szállodához – méltó, ha ilyen szerény körülményekkel várnánk Téged. Ami fogad, az egy 25 méteres úszómedence, relaxációs medence és pezsgőmedence, hogy a rohanó napok minden fáradalmát kipihenhesd. Garantáljuk Neked, hogy ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy feltöltődve folytasd majd az utad a továbbiakban, hiszen a további lehetőségek – mint például a merülő medence, ülőmedence, infra szauna, stb. – biztosan teljes mértékben kikapcsol majd.

 

Ha nem szeretnél egy olyan szállodát választani, amelyről semmilyen információt nem találtál, csupán hirtelen azt találtad meg és esetlegesen bevállalnád, akkor horgonyozz le ezen ajánlat mellett és borítékold előre a nyugodt pihenést. Ha képekre is kíváncsi vagy, az sem jelent gondot, hiszen szállodánkról nem is egy fotót találhatsz feltöltve az oldalra.

 

http://www.hoteltelnet.hu/hu/hotel-divinus-debrecen/